Nis

İşletmelerde Mesleki Eğitim görmekte olan öğrencilerimizin İş Sağlığı ve Güvenliğine ilişkin alınması gereken tedbirler hakkında işletme yetkilileri ile bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Nis

Pendik Mesleki Eğitim Merkezi İdareci, Öğretmen ve Öğrencileri iftar sofrasında bir araya geldi.

Mrt

Monreo Türkiye firmasi Müdürü tarafindan 12.sinif ogrencilerimize araclarda bulunan Amortisor ve suspansiyon egitimi veriliyor

9. SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI

Emekliliğe Ayrılan Müdür Yardımcımız Kemal AYDIN'ı Uğurladık.

TEMA VAKFI EĞİTİMLERİ

Kas

PENDİK MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ, ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMNELER TARAFINDAN EL ELE KUTLANDI.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONUNDA MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZLE BOĞAZ TURU

Mesleki Eğitim Merkezleri, Mesleki konuda bilgi merkezinizdir.

*** Bilişim Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojisi, Güzellik ve Saç Bakım hizmetleri, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji teknolojisi, motorlu Araçlar teknolojisi, Pazarlama ve Parkende, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanlarında Kayıtolma hakkı ve 33 Alanda Kalfalık Ustalık Sınavlarına Başvuru-Bilgilendirme kolaylığı.