TEMA VAKFI EĞİTİMLERİ YAPILDI.

TEMA VAKFI EĞİTİMLERİ

Pendik Mesleki Eğitim Merkezinde  9. sınıf öğrencilerimizi kapsayan TEMA Vakfı eğitim sunumu Beden eğitimi öğretmenimiz Derya Gün tarafından gerçekleştirildi.

Verilen bu eğitim; sıfır atık, su ve yaşam, plastik kullanımının azaltılması, sudaki ayak izimiz, iklim değişikliği gibi konuları kapsamaktaydı.

TEMA Vakfı tarafından gönderilen bileklikler gönüllü ve istekli olan öğrencilerimize takdim edildi.

Sanayi ortamında çalışan öğrencilerimizin hepsi kendi branşlarında iş yerlerinde yapılabilecek sıfır atık, geri dönüşüm ve sürdürebilirlik konularında neler yapılabileceği konusunda güzel fikirler ortaya koydular. Bu eğitim sonunda öğrencilerimiz hem normal hayatlarında hem de çalışma hayatlarında doğaya ve çevreye daha duyarlı olacaklarına inanıyoruz.

Sunumu gerçekleştiren Beden Eğitimi Öğretmenimiz Derya GÜN'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

18-12-202318-12-202318-12-202318-12-2023

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 23:40 - Görüntülenme: 234