9. SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI !

9. SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI

08.01.2024 tarihinde 9 sınıflar arası bilgi yarışmasını gerçekleştirdik. 4 oturumdan oluşan bilgi yarışmasında yarışmacıların ve seyircinin motivasyonu çok yüksekti. 9J Motor, 9P Pazarlama ve 9H Makine sınıfları finale kalarak kıyasıya mücadele ettiler. Heyecanın çok yüksek olduğu bu mücadelede eşitliğin bozulması 10 yedek sorunun sorulması ile gerçekleşti.

YARIŞMA SONUÇLARI

Birinci     : 9P Pazarlama Sınıfı
İkinci      : 9J Motor Sınıfı
Üçüncü    : 9H Makine Sınıfı oldular.

Yarışmada dereceye giren sınıflara ödüllerini okul müdürümüz Sayın İbrahim Nalbantçı tarafından takdim edildi. Öncelikle desteğini bizden esirgemeyen her açıdan katkı sağlayan Okul Müdürümüz Sayın İbrahim Nalbantçıya teşekkür ederiz. Yarışmamıza konuk olarak katılan Kılıçarslan Ortaokulu Müdürü Sayın Murat YAVUZALP'e, Yarışmayı düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Derya Gün'e, soruları hazırlayan öğretmenlerimize ve jüri üyesi olarak görev yapan öğretmen arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

9P PAZARLAMA SINIFI YARIŞMACILARI : Yasin BEKTAŞ, Emin YILDIZ, Dilek ARICAN

9J MOTOR SINIFI YARIŞMACILARI : Kenan Ramazan SÖNMEZ, Emin Seyit KALE, Abdulsamet AKTÜRK

9H MAKİNE SINIFI YARIŞMACILARI : Eren KAVAKLI, Emre ALTINYUVA, Muhammed Ali KURT

JÜRİ ÜYESİ ÖĞRETMENLERİMİZ : Şenay BİLİR Figen ARSLAN Aysun RAKICI Özlem KABAYEL Fatma ARAS Ayşe Feray ALTINSOY İsmail YAVAŞOĞLU