İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİMDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

İşletmelerde Mesleki Eğitim görmekte olan öğrencilerimizin İş Sağlığı ve Güvenliğine ilişkin alınması gereken tedbirler hakkında işletme yetkilileri ile bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıda işletme yetkililerine, öğrencilerimizin işletmelerde Mesleki Eğitim faaliyeti sürecinde İş sağlığı ve Güvenliği açısından oluşabilecek kazaların önüne geçmek amacıyla, bu süreci yürütmekle yükümlü tüm paydaşların sorumluluk ve ödevleri ile alınması gereken bir dizi tedbirler hakkında bilgi verildi.

Bu kapsamda 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu, 4857 Sayılı İş Kanunu, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ile diğer ilgili mevzuatı etraflıca değerlendirildi. Oluşturulacak yeni kurullar ve değerlendirme formları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 19:57 - Görüntülenme: 43

Etiketler :