ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!

PENDİK MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ, ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMNELER TARAFINDAN EL ELE KUTLANDI.

Haftanın 4 günü iş yerlerinde çalışıp bir gün okula gelen öğrencilerimizle birlikte öğretmenler günü kutlamamızı gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz Artvin yöresine ait halkoyunlarını öğretmenler ile beraber sergilediler. Öğretmenlerle öğrencilerin aynı sahnede, yan yana, el ele bulunması, hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin arasındaki bağın bir sembolü oldu. Öğrencilerimize okula aidiyet duygusunu aşılamayı amaçlayan bu gösterimiz, okulun tüm kademeleri tarafından olumlu dönütler aldı.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Derya Gün'ün, öğretmen öğrenci iletişimini arttırmak amacıyla hazırladığı bu gösteriye katılan öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle aynı duyguları  yaşadılar.

Gösterimize;
Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Aysun RAKICI
Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Özlem KABAYEL
Matematik Öğretmenimiz Figen ARSLAN
Tarih Öğretmenimiz Ayşe Feray ALTUNSOY
Beden Eğitimi Öğretmenimiz Derya GÜN

Öğrencilerimiz ise;
Muhammed Ali KÜÇÜK
Rabia ŞENKAL
Sahran Nur ÖRNEK
Busenur KABAN
Mustafa SUNA
Betül KİRAZLI
Eren YILDIZ
Eymen ÇETİN katıldılar.

Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin el ele sundukları bu gösteride gösterdikleri performanstan dolayı kendilerini tebrik ediyoruz.

Yayın: 28.11.2023 - Güncelleme: 28.11.2023 11:31 - Görüntülenme: 290